Політика

УДАРимо по «зеленому бездоріжжю»

З’їзд «УДАРу» продемонстрував реальність намірів партії щодо повернення у велику політику. Захід було проведено на високому рівні і за формою, і за змістом. Велика кількість гостей, якісно оформлена зала, відео-привітання міжнародних гостей високого рівня, участь українських політиків… Вже написали, що Кличко зібрав на з‘їзді всіх опозиціонерів та кинув виклик Зеленському.

Частково це правда.
Сьогодні для мене «УДАР» — альтернатива чинній владі. В найскладніші моменти нашої історії команда партії була пліч-о-пліч з українцями. І має бути готовою взяти відповідальність, пропонуючи більш вчасні та сильніші рішення. Таким є, наприклад, ухвалена на з‘їзді економічна програма партії — «Захист. Безпека. Розвиток». До речі, до її створення долучилася і чернігівська команда партії.

Або ініціатива щодо проведення Національного форуму єдності. До речі, найсильнішим виступом на з‘їзді стали слова Володимира Кличка, який напередодні приєднався до тероборони. Було дуже щиро та патріотично!

Важливий сигнал — у своєму виступі Віталій Кличко чітко заявив — на наступні парламентські вибори «УДАР» піде самостійно. Сьогодні в партії проходить процес зміцнення та зростання, в якому активно бере участь і чернігівська команда. Наша делегація була найчисельнішою на форумі. Це не дивно — одне з головних рішень партії — висування кандидата по 206 округу. На заході мою кандидатуру представив Владислав Атрошенко.

Часто люди запитують мене, що може зробити одна людина у парламенті. Я відповідаю: я не один. Бо відчуваю підтримку партії «УДАР», міцне плече міського голови Чернігова і довіру всієї нашої команди, яка змінює місто на краще. Працюватиму так, аби обов’язково її виправдати.

Моя мета — Чернігівщина буде почутою у Верховній Раді!
І головне — я відчуваю довіру людей, а це означає, що ми обов’язково переможемо!

Олександр Ломако

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *