Політика

Український, чорно-білий погляд на Міхо

Для української політики – він дивак. Та і для світової політики він дивак. В грузинських реформах він проявив себе як «бульдозер». В українській політиці себе не знайшов. Як на мене – шкода, що не знайшов.

Він нестандартний, він вибивається з загального ряду. Зараз він знову у важкій ситуації, йому потрібна наша підтримка. Це ситуація, коли потрібне плече друзів і союзників.

Я плече підставляю. Свободу Михайлові!

Олександр Доній

Божевільний таваріщь Саахов (Міхеїл Саакашвілі) таки прилетів до Грузії й висадився в Батумі. Мені за минулі роки на нього багато накипіло за ту шалену деструкцію, невдячність, тупу злобу, яку він приніс в Україну. Але зараз я навіть не шлю йому вслід побажань, щоб його там арештували та знущалися так, як за його наказами добивали в’язнів у грузинських тюрмах за його правління.

Нічого злого вслід.
Лише одне-єдине побажання: «Міхо! Ніколи не повертайся в Україну. Нехай тобі щастить в Грузії, від якої ти вже не раз відрікався, нехай в тебе все там вдається, бо в Україні ти окрім шкоди не зробив нічого. Щасливого побуту на історичній батьківщині й назавжди забуть дорогу до України!»

Тарас Чорновіл

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *