Політика

Європейцям потрібно прозріти…

Напишу те, що багатьом здасться абсолютним абсурдом. І це буде недивним. Бо саме в такій — абсурдній ситуації перебувають наші європейські партнери. На складах країн НАТО в Європі і на озброєнні — сотні Хаймерсів, Петріотів і десятки тисяч ракет для них. Сотні літаків F-16 і новіших модифікацій. Але … Вони їм непотрібні. Від слова «зовсім». Війна Росії проти Європи буде зовсім іншою, аніж війна Росії проти України. Абсолютно іншою.

Хаймерси, Петріоти з дистанцією ураження в 40-120 км нічим не допоможуть європейцям. Не допоможуть їм і німецькі ракети Таурас. Радіус їхньої дії – максимум 500 км. Відстань від Берліна до Києва – 1400 км. А до Москви? Все це зараз потрібно тільки для перемоги України у війні проти Росії.

Росія буде шантажувати Європу не звичайним конвенційним озброєнням, а саме ядерними ракетами, як середньої дальності (500-1500км), так і з радіусом стратегічної дії. На 100% впевнений, що в таку війну європейці не підуть. Почнуться перемовини і кроки до капітуляції.

Єдина можливість, з огляду на катастрофічні зміни у зовнішній політиці, що насуваються в США, це застопорити агресію Росії в форматі, який задіяний з 24 лютого 2022 року. Іншого просто не дано.

Тут не треба бути гросмейстером міжнародного рівня, щоб це побачити. Що необхідно європейцям, щоб передати непотрібне їм озброєння Україні? ПРОЗРІТИ!!!

Віктор Лешик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *