Хвиля Десни » 9 Лютого, 2024

Daily Archives: 9 Лютого, 2024

Суспільство

Вийшов з хати дорослий дядько…

Published by:

Увесь учорашній вечір в інфопросторі — якесь абсолютне нестримне, як і належить стихії, цунамі подяк Залужному від багатьох, часто антагоністичних людей і середовищ. До якого додається обурення цим, загалом, давно очікуваним, указом про відставку. Такі емоції не підробиш, не прорахуєш, не простимулюєш.

Continue reading

Суспільство

Знання — сила!

Published by:

Розповідають, як колись, у далекій американській провінції, грабіжники зайшли в банк… Один з них вигукнув на вході: «Не рухатись! Гроші належать банку, а життя належить вам!» Всі присутні стрімголов лягли на підлогу. Це приклад того, як термін змінює сприйняття світу. Одна жінка провокативно лягла на стіл, але грабіжник сказав їй: «Це пограбування, а не згвалтування. Ведіть себе відповідно!» Це приклад того, як повинен вести себе професіонал — концентруватися на цілі.

Continue reading

Політика

Європейцям потрібно прозріти…

Published by:

Напишу те, що багатьом здасться абсолютним абсурдом. І це буде недивним. Бо саме в такій — абсурдній ситуації перебувають наші європейські партнери. На складах країн НАТО в Європі і на озброєнні — сотні Хаймерсів, Петріотів і десятки тисяч ракет для них. Сотні літаків F-16 і новіших модифікацій. Але … Вони їм непотрібні. Від слова «зовсім». Війна Росії проти Європи буде зовсім іншою, аніж війна Росії проти України. Абсолютно іншою.

Continue reading

Політика

Вже й Дуда засвистав у Дональдову дуду

Published by:

Перефразовуючи відомий вислів одного терориста, можна сказати і так: “Тільки та демократія чогось варта, котра може себе захистити”. Джозеф Байден перед нахабством і натиском трампістів виглядає безпорадним дитям: ніколи не думав, що доживу до того, що конгресменам на Капітолійському пагорбі відверто погрожуватимуть відплатою, якщо ослухаються Трампа…

Continue reading