Політика

Жертва обставин чи політичної неспроможності?

Як же по-дурному виглядають спроби «Слуг Народу» перекласти відповідальність за можливу капітуляцію на будь-кого, крім себе.

Ось і щойно голова комітету Верховної Ради з міжнародних відносин і нардеп від «Слуги народу» Богдан Яременко заявляє, що капітуляцію закріпив Порошенко в Мінських угодах, а вони, «Слуги», лише змушені виконати написане.

Цитата: «Капітуляція, якщо і була в Україні, коли було закладена основа всього того, що зараз раптом почало турбувати людей — це формула Штайнмайера і так далі — це вересень 2014 року і лютий 2015 року, коли було підписано Мінські угоди, де є все те, на що погодився Кучма у вересні цього року».

Але нічого з цього не вийде.

Відповідальність за те, що підпише Зеленський в Нормандії, лежатиме лише і виключно на ньому. Він зараз Президент і він вирішує. Більше того сам Зеленський всі ці процеси зараз і форсує, бо наобіцяв на виборах…

Зеленський обіцяв прості рішення — сісти і домовитись, просто «перестати стріляти», припинити заробляти на війні і вона, мовляв, сама зникне.

От і буде він тепер особисто відповідати за кожне криве речення в новому Законі про ОРДЛО.

Все-таки треба ж мати якусь мужність і готовність нести відповідальність за свої рішення. На виборах Зеленському дали монобільшість не для того, щоби він зараз шукав крайніх і поводився як жертва обставин.

Денис Рибачок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *