Політика Суспільство

Звернення до президента

У найскладніший момент війни президент хоче усунути з посади надзвичайно авторитетного і популярного в народі головкома. Усунути з посади бойового генерала, який керує армією, котра героїчно захищає Україну і всіх нас, включно з президентом, від смертельної загрози. Підкреслю: хоче зняти без жодних вмотивованих пояснень і вагомих обґрунтувань саме у драматичний момент війни.

З точки зору здорового глузду і виходячи з міркувань оборони держави і безпеки кожного з нас це абсурд і лютий треш. Таке відчуття, що світ наближається до катастрофи. І в Києві вирішили надати прискорення цьому процесові. Адже для того, щоб міняти командування українськими військами, гіршого моменту навіть і не придумаєш. Ситуація на фронтах – дуже складна.

В українському війську, як пишуть ЗМІ, критично не вистачає зброї, насамперед – снарядів. Зате вдосталь – психологічної напруги від «ініціатив» з Банкової. Тим часом російська орда, готуючи під «вибори» совкові «подарунки» для кремлівського маразматика, тупо продовжує лізти, атакуючи наші позиції і встеляючи поля й переліски на куп’янському напрямку своїми трупами…

Російська орда загрожує нашим військам оточенням під Авдіївкою… Тривають важкі позиційні бої під Бахмутом, на півдні в районі Роботиного, ворог безперервно атакує наш невеличкий плацдарм на лівому березі Дніпра…

Не кращі новини – з-за кордону. Звідти надходить все більше інформації про ешелони зброї для рашистів від їхніх поплічників з Північної Кореї. В Америці Байден продовжує перманентно «боятися ескалації», наближаючи тим самим катастрофу, і вже Іран, єменські хусити, Хезболла й інші світові чорти під прикриттям москви відкрито атакують американські позиції і вбивають американських солдатів.

Трамп же, маючи реальні шанси стати президентом США, відкрито, не ховаючись, шантажує світ і заявляє про недопустимість надання Україні будь-якої допомоги. Тепер до його аргументів додався ще один: ви подивіться тільки, що в тій Україні робиться! Постійні корупційні скандали, а тепер ще й війна між Зеленським і Залужним! Та це ж країна-невдаха, країна-ганьбисько! Кому мають віддавати свої гроші американські платники податків?..

Тим часом ситі європейські лідери, припинивши верзти свою мантру про «стурбованість» і «дуже глибоку стурбованість», перейшли на тему «рішучої підтримки» України, дружно закликаючи один одного нарешті «щось робити», бо через три роки прийде путін і їм усім буде «капець»…

При цьому продовжуть цвиркати українцям ракети і снаряди по чайній ложці. (Хоча ми й цьому раді, бо свій оборонпром, догоджаючи москві і всім довкола, розтринькали-розікрали-знищили, а нового так і не побудували).

І в цей момент – Залужного у відставку!.. Для чого? Навіщо? З якої причини?.. Я впевнений, що ми переможемо, але, якщо по правді, то на душі, як і всім нам, дуже тривожно… Не люблю конспірологію, але розумію, що невипадково саме в цей час слідом за керованою торпедою на промовисте прізвище «Безугла» на світ Божий вилазять зі щілин всілякі євгєнії шєвчєнкі та їм подібні, тиражуючи «інсайди» про Залужного-п’яницю, Залужного-єврея, Залужного, якого, виявляється, «хоче зняти» Байден і ще чорт-знає яку муть і каламуть…

І не все з цього можна списати на москву і феесбе. Та й ніхто цього вже не намагається робити. Діють відкрито і нахабно.

(…)
Хтось скаже – так можуть робити лише вороги України. Не знаю. Не хочу вірити… І звертаюсь до Президента України: Володимире Олександровичу, заради порятунку України і заради нашої Перемоги – зупиніться! Не робіть цього!..

Михайло Сидоржевський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *