Хвиля Десни » 7 Лютого, 2024

Daily Archives: 7 Лютого, 2024

Ексклюзивна хвиля

Люта німота довкола Григорія Лютого

Published by:

Сьогодні, 7 лютого 1949 року у Гуляйполі народився великий український поет Григорій Лютий. Торік, на початку квітня його не стало… Уже, напевно, іншому, повоєнному поколінню українців — мудрішому, освіченішому, патріотичнішому — ще належить перечитати і переосмислити ким же ж він був, Григорій Лютий…

Continue reading

Політика Суспільство

Звернення до президента

Published by:

У найскладніший момент війни президент хоче усунути з посади надзвичайно авторитетного і популярного в народі головкома. Усунути з посади бойового генерала, який керує армією, котра героїчно захищає Україну і всіх нас, включно з президентом, від смертельної загрози. Підкреслю: хоче зняти без жодних вмотивованих пояснень і вагомих обґрунтувань саме у драматичний момент війни.

Continue reading

Суспільство

Воювати доведеться не героїзмом…

Published by:

Основна проблема війни зараз в тому, що ні генерали, ні політики не розуміють, що нових героїв, здатних зупиняти танки з автоматами та битись за кожну нору у посадці, в армії вже не буде. Українське диво 2022-го року створено не руками генералів та політиків – це сотні тисяч кращих людей на світі в одному пориві прощались з життям і йшли на війну, щоб продати своє життя подорожче, і саме ця відчайдушна народна лють розгромила кадрову російську армію.

Continue reading