Спорт

«Чисто англійський» фінал?

У повітрі справді ним запахло. Але то тільки запах. Бо мадридський «Реал» із блідої поганки на власному стадіоні цілком може перетворитися на хижого звіра на лондонському. І зжерти, пробачте, «Челсі». Так, поліцейські з приходом нового тренера вже не ті, що вчора, але й мадридці ще не ті, щоб леко поступатися на шляху до фіналу Ліги чемпіонів.

Та все ж ризикую, і ставлю на «чисто англійський фінал».
Тим паче, дуже вже хочеться, щоби там у вирішальному матчі грав наш Зіна (Олександр Зінченко). Ну, і потім підняв над головою омріяний сотнями видатних футболістів Кубок ЛЧ.

Учорашніми діями у грі ПСЖ — «Манчестер Сіті» — 1:2, він довів, що є нашим, маю на увазі українським, топовим футболістом. Свій тайм відіграв, на мій погляд, на відмінно, чи майже на відмінно. І суть не в тому, що він по-ближньому асистував Де Брюйне, котрому вдався просто неймовірно точний, неймовірно незрозумілий за траєкторією для воротаря ПСЖ удар.

Помилившись на почату своєї 45-хвилинки, Зіна в подальшому діяв практично бездоганно і був важливим гвинтиком у практично бездоганному механізмі команди Гвардьоли. Ну, а Пепе довів, що він вже дуже близько до статусу «Великий».

«Манчестер Сіті» учора на Парк де Пренс відіграв шикарно. Надто — у другому таймі.

Французи? Точніше, французька команда за статусом? Здається, вони забули, що матч складається не з одного тайму. І що сталося вчора із зірковим Мбаппе, так про те знає тільки він і, напевно, тренер. Мбаппе на полі не було. Та й геніальний Неймар, до речі, особливо в другому таймі, згадав про свої так само «геніальні» акторські здібності.

Звісно, ніхто ПСЖ не списує з рахунку, але «Мансіті» у такому стані навряд чи відпустить французів.

Анатолій Гаркуша

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *