Спорт

Елементи криміналу у футболі

Це не Артем Довбик забив вирішальний гол шведам! Це кара Hебесна шведській збірній за брутальну гру шведів і каліцтво Артема Бесєдіна! «Маркус Даніельсон (гравець збірної Швеціїавт.) заслуговує не «червоної» картки, а дискваліфікації для подальших офіційних ігр у футбол!» — таке сьогодні заявив лікар футбольного клубу «Мехелен» та збірної Бельгії Ремо де Піе.

Він ще багато розповів про фінти і трюки «небезпечної гри», «фолів» і «тяжких фолів», які межують з кримінальним злочином. «А удар ступнею прямої ноги в коліно суперника, що аж нога в коліні вигнулась у другий бік — це поза межами фолу, це кримінал», — вважає бельгійський лікар Ремо де Піе.

Тому, не тільки УЕФА, але і збірна Швеції повинна сплатити мільйонні компенсації за каліцтво українського футболіста.

Проте, найбільше мене вразили імпульсивнi і щирi слова бельгійського спортивного лікаря Ремо: «Це не лише Артем Довбик забив вирішальний гол шведам! Це кара Hебесна шведській збірній за брутальну гру шведів у футбол і скалічення Артема Бесєдіна!».

Дуже хочеться, аби усі хірургічні операції, що очікують на Артема Бєсєдіна, пройшли успішно, рани загоїлись і він якнайшвидше повернувся в український футбол.

Ростислав Демчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *