Спорт

На те він і Довбик…

Найбільше я вчора злякався, коли Довбик забив гол і остався в самому купальніку в состоянії афекта… Думаю, хоч би не діскваліфіцирували, бо воно якось неприлічно трохи, визивающе…

Віталій Чепинога

***
Довбик… Що, знову? Знову московит? Дає інтерв’ю російською… Господи, ну звідки беруться ці марсіани? А тепер усі, хто написав про українського героя, хто ставив уподобайки, хто вболівав, хто хвалив — так само дружно мають сказати йому, що українські герої, тим більше, якщо вони з Черкас (Холодний Яр!), розмовляють українською. Скажіть йому про це! По-доброму скажіть. Бо він ніколи про це не чув. Де їх усіх тримають? У якому вакуумі?

Лариса Ніцой

***
На те він і Довбик… Найцікавіше, що вміє розмовляти українською, але чомусь звертається не до мільйонів українських глядачів, співвітчизників, а до москалів… Можливо, хоче контракт з «маасковским Спартаком»?

Валентина Овдієнко

***
Не травіть хлопця! Він приніс перемогу Україні. А мову ще вивчить, дайте час.

Алла Рарадна

***
Чим більші успіхи матиме національна збірна з футболу, тим жорсткіші будуть вимоги дотримання мовного протоколу. Публічні виступи тренера та усіх гравців – виключно українською! На перехідний період для удаваних лінгвоінвалідів, що, бачте, вільно послуговуються англійською та італійською, але «туплять» з українською – тим надавати платного перекладача.

Якщо Яремчук чи Шевченко піднімуть над головою Кубок Європи зі словами «Ми пабіділі!» — це має стати початком всеосяжного бойкоту збірної.

Нам не потрібні нарочито русскоязичниє герої. Їх і так достобіса в підручниках Історії Росії — історії тотальної війни з Україною.

Ростислав Мартинюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *