Хвиля Десни » 30 Червня, 2021

Daily Archives: 30 Червня, 2021

Економіка

Земельний пай: продати і не «прогоріти»

Published by:

Зовсім скоро українці отримають законне право розпоряджатися на власний розсуд земельними ділянками сільськогосподарського призначення. Скасування мораторію на обіг земель означає, що громадяни зможуть купувати, міняти, об’єднувати земельні ділянки та отримувати під них кредити. А головне, землевласники, які роками бідували, попри те, що мали гектари плідної української землі, нарешті зможуть розпоряджатися власним майном з вигодою для себе та своєї родини.

Continue reading

Спорт

«Как им ето удалось?!…»

Published by:

Реакція Росії на вихід України у чвертьфінал Європи з футболу не була не очікуваною. Перемога збірної України викликала шок в російських ЗМІ. З політичних мотивів російське телебачення не показувало матч між Україною і Швецією. У РИА Новости вдали, що такої події не було.

Continue reading

Спорт

На те він і Довбик…

Published by:

Найбільше я вчора злякався, коли Довбик забив гол і остався в самому купальніку в состоянії афекта… Думаю, хоч би не діскваліфіцирували, бо воно якось неприлічно трохи, визивающе…

Віталій Чепинога

Continue reading

Спорт

Вечірній двір з оглушливою тишею і «вибухом»

Published by:

Я заздалегідь вимкнув усі «футбольні» інформаційні канали, щоб дожити в свідомості до результату. Але я не зміг вимкнути двір! На початку першого тайму, за криками у сусідів, зрозумів, що наші забили. Потім, по глибокому колективному зітханню, відчув, що шведи забили теж ще до перерви.

Continue reading