Спорт

Вечірній двір з оглушливою тишею і «вибухом»

Я заздалегідь вимкнув усі «футбольні» інформаційні канали, щоб дожити в свідомості до результату. Але я не зміг вимкнути двір! На початку першого тайму, за криками у сусідів, зрозумів, що наші забили. Потім, по глибокому колективному зітханню, відчув, що шведи забили теж ще до перерви.

Потім запанувала така тиша, ніби нічого не відбувається, але зникли кудись притаманні буденному вечору звуки, що підтверджували присутність у житті довкілля якогось солідарного дійства, що захопило всю увагу і час.

У інформаційну царину вийшов знову, коли матч мав би закінчитися, та відсутність результатів і «зойків», на які я налаштовувався після лиховісної тиші дворів, підказала мені, що маю витримати ще й додатковий час або навіть «пенальті».

Коли за часом друга версія щодо «футбольної лотереї» стала очевидною, двір «вибухнув», а я зітхнув. Сумнівів не було. Так вночі разом можуть кричати лише щасливі люди.

Національна збірна України в 1/8 фіналу Євро-2020 у додатковий час «вирвала» перемогу у збірної Швеції – 2:1, і у 1/4 зіграє зі збірною Англії.

Валентин Ткач

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *