Спорт Суспільство

Отара овець з бараном на чолі

Не бачив, як грають. Не чув, як розмовляють. Не читав, що про них пишуть. Але підтримую і вболіваю. Чому? Тому, що — НАШІ. Доки є НАШЕ і НАШІ, ми не програли на полі цього світу.

Мирослав Дочинець

***
… Казав Андрій Миколайович, що у нас є вже «свій стиль». Я нарешті зрозумів, що це таке, отой «стиль». Це постійно грати назад. Друзі, це у нього стиль!!! І ще один штрих цього «стилю» — заміни проводять англійці, заміни не проводить Андрій Миколайович!

Анатолій Гаркуша

***
Може, вони краще б заграли в жіночих мештах від Міноборони..? Просто бракує злості на цих бездарних піжонів, а найбільше на Шеву, який так довго вдавав із себе тренера. Гравець був непоганий, але для тренерства треба мати мізки. Футбол, він такий — або ти граєш, або з тебе ті, хто грає, робить посміховисько. Якщо не говорити чесно, що відбулося, якщо їх намагатися виправдовувати, захищати – це значить і наступних вчити, що до роботи можна ставитися настільки халатно і бездарно.

Сергій Сулима

***
Сергію, ти є професійний футболіст або тренер? За твоєю логікою, то посміховиськом є і команди Португалії, Німеччини, Франції, Нідерландів, Хорватії… Тут таке, ти або вболіваєш за свою збірну, або ні. Або підтримуєш, або ні. А вотоетовсьо типу «бездарних піжонів» і «посміховиськ» можна говорити лише після того, як сам взуєш їхні бутси і проведеш хоча б півгодини на полі.

Леся Федоренко

***
Я з раннього дитинства від тата з хати — у футболі як вболівальник. Грав і сам, як умів. Що ж до «піжонів», то з 0:4 при двох ударах у ворота за матч ніхто з тих збірних, котрі ти перерахувала, не вилітав. Там були битви і трагедії. Стосовно самому «вдягти бутси і вийти на поле», то, може, я дам їм моє перо, нехай п‘ять речень складуть до купи. Російською чи українською, байдуже. Отже, кожен має чесно робити свою справу. А я в їхні роки на полі викладався до п’ятого поту. І в армії, і в універі, і потім коли випадало.

Сергій Сулима

***
Ну да, ну да… На палю їх!

Антоніна Бабюк

***
Не треба на палю. Треба міняти тренерів і тренувальний процес, не брати в чемпіонат посередніх легіонерів, відсторонити державу і чиновників від спорту. Депутати і міністри думають, що фінансують спорт вони, а не ми, люди цієї країни, кожен зі своєї кишені.

Сергій Сулима

***
В мене чоловік футболіст. Професійний! Київський спортінтернат… Збірна Молдови… Нагорода з рук самого легендарного Льва Яшина! Хочете його оцінку професійну? Так от, він каже, що нашій команді ввійти до вісімки найсильніших, на даному етапі, норм! Програли доволі сильному супернику, а ми — молода команда… Все нормально, бо всі перемоги попереду. Ну погодьтеся, що англійці сильніші… Вони ще жодного гола не пропустили, на цьому чемпіонаті, здається… Просто рівень підготовки різний, база різна… І є ще таке поняття, як фарт…

Антоніна Бабюк

***
Англійці молодці! Бо відповідальні, патріотичні, чесні перед нацією хлопці, роботяги футбольні , а не отара овець з бараном на чолі. У всіх по одній голові і по двоє ніг — а м‘яч один і гра різна! Просто рівень гідності різний. Що ж до везіння, то фарту ми мали найбільше, а рівень підготовки — це обов‘язкова робота. Це зона відповідальності кожного і тренера зокрема. І це є мірилом майстерності — придатності чи непридатності. Будь, зрештою, або футболістом, або йди працювати в народне господарство. Футболу без совісті футболіста нема! Хоча є… Це такий футбол як у нас.

Сергій Сулима

***
Дайте їм ще трохи часу….

Антоніна Бабюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *