Хвиля Десни » 4 Липня, 2021

Daily Archives: 4 Липня, 2021

Суспільство

З Днем Незалежності, Америко!

Published by:

Нині союзник № 1 України, тобто США, святкує День незалежності. Кажуть, наче всі люди однакові. Можливо, це й так, але однакові люди все ж будують різні типи суспільства. США — найдемократичніша і найпотужніша країна світу, країна з дуже складною системою влади, в якій все вирішує закон.

Continue reading

Спорт

Кум, але не королю…

Published by:

Як я й боявся… Хлопці вийшли битися. Претензій до них не багато. Но… Те, що вам коментатори не скажуть. У нас є «найвеличніший» тренер, «Містер е-е-е». Те що воно вчудило із складом і тактикою… З першої хвилини вразило вельми похвальне устремління грати проти Англії (!) в одного (!) опорника і двома (!) нападниками. Проти Англії! У два нападники! З одним опорником…

Continue reading

Спорт Суспільство

Високий Дух і огидні Комплекси

Published by:

Можливо, це звучить дивно, але сьогодні вранці відкрила Фейсбук для того, аби (з нумерологічної точки зору!) проаналізувати реакцію українців на вчорашню гру футбольної збірної. Результат приємно здивував, бо кількість оцього нашого вічного – «Ганьба!» свідомо урівноважувало справедливе: «Дякуємо, хлопці, за чвертьфінал!». Ми програли кращим, а це теж перемога!

Continue reading

Спорт

Щастя, шо не 7!

Published by:

Після матчу Україна-Швеція, коли вночі я уже знав наступного суперника нашої команди, мені наснився жахливий сон. Наша команда програла наступний матч з рахунком 0:7. Уві сні дивився той футбол і думав: ну, вийшли і що?! Як так можна?! За що та кара?! Це гірше, ніж «Україна-Ямайка – 5:0».

Continue reading