Суспільство

Арихметика війни

Обережно ставлюся до прогнозів розплоджених військових експертів. Але один із них був правий: щоб Україні перемогти, треба щодня знищувати в середньому більше тисячі окупантів. Тут все просто: щомісяця Московія направляє\мобілізує на фронт 30 тисяч холопів, відповідно — для перемоги треба знищувати щомісяця їх більше.

А мобілізаційний ресурс там не такий широкий, як нас налякали: і 140 мільйонів давно нема, і маса їхнього люду непридатна до служби (алкоголізм, наркоманія, хронічні хвороби), і деякі народці впали в немилість своєю ненадійністю (башкорти, дагестанці).

Ось більше місяця Україна утилізує щодня вже більше тисячі окупантів. Плюс нищення техніки — у травні наші знищили 1 160 артилерійських систем ворога. Це рекорд.

Так, Московія запустила мало не в три зміни свої військові заводи, але вони не справляються з темпами знищення військової техніки. Бо інакше б не викупляла Москва по всіх ерітреях застарілу совєтську техніку…

Так, все це перетирання військової могутності Московії здійснюється ціною української крові. Доки Захід роздупляється. Але що поробиш – на нас напали, не на них… Проте військові інструктори країн НАТО у воюючій Україні — це видимий крок вступу західних країн у нашу війну.

Хоча політолог Володимир Горбач правий: військові підрозділи НАТО з’являться в Україні тільки тоді, коли треба буде зафіксувати перемогу України. Цинічно, але правдиво.

… Що ж, українці дуже доклалися до побудови російсько- радянської імперії – нам її і валити.

Василь Чепурний,
фото Владислава САВЕНКА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *