Суспільство

Бекграунд для сектантів

Я щось не розумію чому досі не з’явилася нова апокаліптична секта? Адже є всі підстави, маємо благодатну атмосферу для її з’яви. Скільки вдячних і потенційних адептів із зас*аними і розхитаними кукушками зараз сидять і тільки й чекають нового гласу пророків!

Це ж, пи*дець, який потужний потенціал!

Підозрюю, що цей процес вже булькає десь на восьмому поверсі панельки в тихому прикордонні Отрадного і Борщагівки, або в якійсь мазанці під шифером у Павлоградському районі, де кілька стратегічно метикуватих уголовників уже заряджають поки що небагаточисельній пастві – «шо по чому», як правильно жити, що треба з майна переписати на них, на які прізвища брати кредити і як вони всі дружно, очистившись, сьорбнувши цілющої води з тазика з бутіратом, де до того купався пророк, прочитавши гортанно Ені-Бені-Раба, у білих хламидах вилитять на Альфа-Центавра.

О! І вже там «забалують» остаточно, бо і лев, і косуля будуть підходити і водночас їстимуть у них із рук.

Де ці всі Кривоногови, Марії Деві Христос і Менсони, які до цього переломного моменту були якимись скромними інструкторами з йоги чи випертими на*уй з контори, за повний беспрєдєл, мусорами?

Думаю, вони вже давно взялися за справу.
От цей несподіваний і довгоочікуваний соціальний ліфт, який прийшов саме на їхній поверх, де завжди було набльовано і смерділо з незавареного мусоропроводу, а тут на тобі, золотий шанс випадає.

Історично так склалось, що найбільш «наворочені» апокаліптичні секти були якраз засновані на такому бекграунді різноманітних епідемій. Чи інших потужних соціальних катаклізмів. А природа людини, як показує практика, за тисячоліття не змінилась ні на йоту.

Отож, абсолютно логічно, що ось-ось почуємо нові голоси, які переключившись із блатної фені, намуркають людству про екстремальне спасіння. І голоси ті будуть, хоч і хриплими, але дуже «переконливими».

Олеха Манн

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *