Хвиля Десни » 30 Березня, 2020

Daily Archives: 30 Березня, 2020

Політика

Рішучий крок Президента або Беніта ля комедія

Published by:

Я довго шукав, за що б похвалити президента Зеленського? Я не вірю в абсолютне зло і абсолютне добро. Навіть у найбільшого негідника є щось світле. І навіть у праведників є гріхи. Я шукав за що можна похвалилити ЗЕ, але він, ніби навмисно все робив, аби хвалити не було за що. І ось сьогодні сталося! Сьогодні ЗЕ – молодець.

Continue reading

Суспільство

Покоління ходячих шлунків і прямих кишок

Published by:

Після цих вихідних соціальна мережа ряхтіла «репортажами» з лісів і парків, де люди під час карантину… смажили шашлики. Надивившись усього того, починаєш вірити, що нашому Мудрому Народу ніяка влада не допоможе. Тут вже має спрацювати природній добір.

Continue reading

Суспільство

Переступаймо через «трупи»

Published by:

Усі ці емоційні дописи у соціальній мережі, що починаються словами «цей тупий народ ніколи…», «ця країна ніколи не стане…» і т.д., дуже показово і яскраво характеризують саме тих людей, котрі так пишуть.

Continue reading

Ексклюзивна хвиля

Той сир, що творог

Published by:

Навіть моя кохана дружина, люта «лінгво-фашистка» та непримиренна борчиня з русифікацією, іноді називає сир – творогом. Так і каже: «Антінчику, купіть мені, будь-ласка, того сиру, що творог, бо ви знову принесете або «Голандський», або не, дай боже, «Російський», а я хочу того, що біленький, щоб із сметанкою з’їсти на сніданок, запиваючи ароматною кавою».

Continue reading

Суспільство

Бекграунд для сектантів

Published by:

Я щось не розумію чому досі не з’явилася нова апокаліптична секта? Адже є всі підстави, маємо благодатну атмосферу для її з’яви. Скільки вдячних і потенційних адептів із зас*аними і розхитаними кукушками зараз сидять і тільки й чекають нового гласу пророків!

Continue reading