Суспільство

Бронзоватість

Бронзовію… Але від мене не відвалиться шматок бронзи, якщо скажу приїжджому де в нас тут Лувр чи Пізанська вежа. Я можу допомогти жінці, особливо якщо вона «так нічьо», поміняти колесо на «Порш». На моїй совісті, крім того, закарбовано очевидні сліди докорів сумління.

На дивлячись на бронзовіння, у мене в Чернівцях всі мухи — бляхи, і з роками шанси «любові до гробу» сильно підвищуються. Правда, мене ні разу не банили у фейсбуці, то ж слід замислитися чи правильно я живу.

Але очевидно, що я перебуваю у середньому віці, бо мене однаково нудить і від серіалів, і від новин.

Лаюся з молоддю на Тралці — «… в твої роки я вже розчарувався в житті, а ти сидишь тут такий веселий і життєрадісний». А ще бісить коли голову повертаєш, а капюшон не повертається. Бронзовію…

Шлюб

Найкращий вік для весілля в Чернівцях приблизно 75 років. Можна вже не працювати, цілими днями валятися в ліжку і займатися коханням. Час від часу можна виходити в місто, відвідувати популярні кав’ярні та ресторани для підготовлених, а ти вже як раз такий.

А ще можна подорожувати. Правда, недалеко. Ти знаєш багато мов. Колись вчив німецьку. Фішка людей, які в школі вчили німецьку, в тому, що вони не вміють говорити не лише англійською та італійською, а й німецькою. Але нічого. Тепер розуміють всіх.

Правда, є вимоги. Бажано схуднути. Щоб у деяких місцях схуднути, треба в деяких місцях не жерти. Тут є нюанси. От чому нас вчать бегемоти? Що не можна схуднути, харчуючись травою і гуляючи. Тобто залишається лише секс. Він виходить на перше місце. Деякі кажуть, що в такому віці багато залежить від погоди. Але при чому тут погода, коли ранок добрий і я гарний?

Правда, весна ніяк не настає. Говорять, що весна не настає, бо ще не всі схудли. Коло замкнулося.

Значить бреше комп’ютер. Іноді мені здається, що нам щось підмішують у інтернет. Доведеться жити в цивільному шлюбі. Це коли жінка вважає себе заміжньою, а чоловік неодруженим.

Володимир Килинич
Мал. Юваль РОБІЧЕК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *