Суспільство

Бригадні навчання

На полігоні оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України відбулись тактичні навчання з бойовою стрільбою 11-тої окремої мотопіхотної бригади.
Підрозділи бригади успішно відпрацювали низку тактичних завдань зокрема: відбиття атаки противника, ведення наступу, форсування водної перешкоди, захоплення вигідного рубежу та знищення незаконних збройних формувань.

 

Навчання бригади відбулись із залученням інших підрозділів та військових з’єднань. Так на різних етапах навчання були залучені Прикордонні війська, Національна гвардія, підрозділи Повітряних сил ЗСУ, армійська авіація, підрозділи артилерії та оперативного забезпечення, які діяли в інтересах бригади.

Треба зауважити, що оперативний резерв першої черги, який був залучений до навчань, показав високі результати підготовленості.

Генерал армії України Віктор Муженко особисто оцінював хід проведення навчань. Він відзначив високий рівень підготовки бригади і повідомив, що це не останні навчання такого рівня, які відбудуться ще в цьому році.

Віталій Кирилов,
прес-служба оперативного командування «Північ»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *