Суспільство

Бидлостиль на водной гладі

Пляж біля озера в нашому селі, ранок, відносна тиша. Три дівчини років двадцяти одразу привертають до себе увагу – російську в наших краях почуєш не часто, а вони розмовляють голосно. Та не тільки лінгвістичні особливості пляжного сезону. Всі дівчата – несимпатично огрядні, багато несексуального тіла. У воді починають залазити одна на одну, гучні сміх, вереск, бризки. Мами з малюками на всяк випадок поспішають від трьох грацій подалі.

Бидлостиль на водній гладі, ніде правди діти, у виконанні місцевої молоді теж не рідкість, і габаритних «моделей» серед неї не бракує. Покоління некст усі свої калорії носить з собою. Звичайно, і верх від купальника на пляжі – не як одна із російськомовних бейбіз. Бюст, вже трохи відвислий, весело підстрибує разом з господинею, щойно та вирине на поверхню. Кустодієвська «естетика». Двоє мексиканських парубків вже приклеїлися поглядами.

Але це ж вам не краснодарскій край! Класичний Південь США, консервативний, дрескод для пляжу написаний великими літерами на плакаті біля входу. Навіть дрібнота, дівчатка, які ще в підгузниках, конче мусять бути вбрані якщо не в суцільного купальника, то з двох частин, не одну – правило.

Старша пані, американка, підходить до тріо, обережним півголосом пропонує гологрудій вдягтися. «Бо тут рейнджер ходить, стежить за порядком, може вас, міс, оштрафувати». Міс озивається несподівано басовитим чоловічим голосом, нерозуміюче запитує коліжанку:
– Танюх, чьо єй нада?

Танюха і ще одна дівчина починають істерично реготати, пані ніяковіє, мимрить вибачення: безверха купальниця – це хлопець. Але дуже гладкий, його голий торс здаля і справді легко сплутати з жіночими принадами. Візуальний обман.
Смагляві амігос, які щойно цікавилися, і собі радісно іржуть – не той топлес-коленкор.

– Говорілі же тєбє – жрать мєньше нада! – коментує крізь гикавку Танюха.
– На себя посмотрітє, дури!

Та отож, сміялося трясця з болота. Хлопець відпливає убік, і навіть складки його широкої спини виглядають скривдженими несправедливістю світу.
– Смотрі, нє утоні там! – кричить услід спині інша півцентнерна русалка.

А я б не переживала, такі не тонуть.

Людмила Пустельник,
на фото: пляж не той, ілюстрація з мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *