Хвиля Десни » 8 Липня, 2023

Daily Archives: 8 Липня, 2023

Суспільство

Є така країна

Published by:

Країна воїнів, країна мобілізованих, країна ухилянтів. Країна волонтерів, країна жертводавців, країна казнокрадів. Країна пасіонаріїв, країна патріотів, країна колабораціоністів. Країна оптимістів, країна панікерів, країна «ждунів». Країна арестовичів, країна благородних і високородних злочинців, країна продажніх суддів.

Continue reading

Суспільство

Бидлостиль на водной гладі

Published by:

Пляж біля озера в нашому селі, ранок, відносна тиша. Три дівчини років двадцяти одразу привертають до себе увагу – російську в наших краях почуєш не часто, а вони розмовляють голосно. Та не тільки лінгвістичні особливості пляжного сезону. Всі дівчата – несимпатично огрядні, багато несексуального тіла. У воді починають залазити одна на одну, гучні сміх, вереск, бризки. Мами з малюками на всяк випадок поспішають від трьох грацій подалі.

Continue reading

Суспільство

Назад в СРСР…

Published by:

Якщо хочете зробити таку подорож в минуле — підіть до консульського управління України в Брюсселі. Я змушений був прийти туди, аби подовжити дію закордонного паспорта, бо вже на старті в Україну. В приймалному холі десь 30 осіб… Усі українці. Всі між собою спілкуються російською. Лише одна людина говорила українською. Решта — старі, малі, юні… — усі розмовляють між собою російською.

Continue reading