Суспільство

Чого боїться зграя?

Щодо Безуглої найпростішим було б припустити, що вона просто втекла від санітарів. Але це далеко не так. Її активність останніх днів — частина масованої і спланованої атаки на Валерія Залужногоий. Безугла є представником тієї частини нашої влади, яка хотіла б “злити” цю війну будь-якою ціною. Війна їм заважає пиляти і дерибанити, жерти в два горла і мародерити.

Тому вони докладають колосальних зусиль, щоб прибрати Залужного, який ніколи не відступить і боротиметься до перемоги. “Нам більше не потрібен мир, тепер нам потрібна перемога”, — повторює Главком.

Друге, чого бояться ці мародери — популярності Залужного. Одна думка про те, що Залужний може піти у політику, доводить їх до панічних конвульсій. Скільки б він не уникав будь-яких політичних тем, як би категорично не дистанціонувався від політики — ця зграя не може ігнорувати той факт, що нинішній Главком є рідкісним у нашій історії прикладом справді народного лідера.

Вони користуються тим, що найбільш пасіонарна частина нашого суспільства сьогодні на війні і не може поставити цих мародерів на місце. Ми не маємо морального права на цю гризню, як і сам Залужний. Але якщо тил мовчки проковтне атаки на Главкома – вони будуть набирати обертів.

Добренько обдумайте це все і робіть вже шось. Інакше наслідки можуть бути дуже печальними.

Олексій Бик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *