Хвиля Десни » 28 Листопада, 2023

Daily Archives: 28 Листопада, 2023

Культура

Приємний подарунок в заметіль…

Published by:

Сновська публічна бібліотека щиро дякує письменнику, земляку Миколі Миколайовичу Максимцю, головному редактору видавничого дому «Букрек», за чудовий подарунок для наших читачів – нову книгу «Танго осіннього саду». Пропонована книга – третій за ліком творчий ужинок відомого журналіста і письменника. Кращі вірші різних літ розкривають «історію душі тонкого лірика», досвідченого майстра пера, спонукають отримати естетичну насолоду.

Continue reading

Політика

Прапор з котлетою

Published by:

З чим добре їсти жовто-синє знамено, як гадаєте? «Що за запитання?!» – природне обурення. – «Хіба національний символ їдять?!». Уявіть собі, так – ще й за патріотичної підтримки особисто посла України в США Оксани Маркарової. Це в її ресторані «Рута» в центрі Вашингтона додумалися стромляти маленьку копію стяга в… котлету по-київськи. Переселивши таким чином нашу реліквію зі сфери духовної в тарілково-шлункову. Здається, навіть росіяни до чогось подібного не докотилися. Хоч якраз від них лише й блюзнірства сподіваєшся, на те й дикостан.

Continue reading

Суспільство

Чого боїться зграя?

Published by:

Щодо Безуглої найпростішим було б припустити, що вона просто втекла від санітарів. Але це далеко не так. Її активність останніх днів — частина масованої і спланованої атаки на Валерія Залужногоий. Безугла є представником тієї частини нашої влади, яка хотіла б “злити” цю війну будь-якою ціною. Війна їм заважає пиляти і дерибанити, жерти в два горла і мародерити.

Continue reading