Суспільство

Чому фіни не сприймають дегенератів

П’ять простих висновків і пояснень того, чому у Фінляндії нема і ніколи не буде масової корупції:  1. У фінів нема тяги до розкоші. Розкіш — це середньовічна східна розвага для дегенератів. Ходити в туалет на золотий унітаз може тільки дегенерат.

2. Фіни знають, що збагачення своєї сім’ї за рахунок інших представників свого народу — це ненависть до свого народу. Так чинять тільки виродки.

3. Фіни чудово розуміють, що так званий «розпил» бюджетних (тобто народних) коштів — це ненависть до своїх дітей і онуків, адже їм у майбутньому їздити цими дорогами і вчитися в цих школах. Ненавидіти своїх дітей і онуків може тільки виродок.

4. Фіни впевнені, що злодій — завжди боягуз. Він живе в страху викриття і справедливої відплати. Така людина не може бути вільною. Така людина — ізгой від народу.

5. Фіни переконані, що «влаштовувати» своїх дітей — це сильно шкодити їм. Якщо людина не змогла досягти всього сама або хоча б законно увійти у спадок, через освіту і свої успіхи — їй буде погано. Закладати проблеми на майбутнє своїх дітей може тільки дурень.

Роман Андрусяк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *