Хвиля Десни » 22 Лютого, 2023

Daily Archives: 22 Лютого, 2023

Політика

Пузир здувся

Published by:

… Наміри ворога треба знати. Тож, послухав «довгоочікуване посланіє” карлика до російської верхівки. Враження такі: сказати плєшивому нічого, більшість — повтори (включно з «однополимі бракамі»), харахорився мов півень проти «калектівнаго запада», а сам виглядав при цьому смішним та немічним. Єдина «новація» в тексті: росія призупиняє участь в міжнародному договорі про непоширення стратегічних ядерних озброєнь.

Continue reading

Суспільство

Коли трохи хитався світ…

Published by:

Не все і не завжди в моєму житті складається гладенько. Звісно, бувають періоди, коли щось іде не так, як хотілось би і як планувалося (і це вчить мене довіряти Всесвіту). Звісно, я далеко не ідеальна (і в цьому полягає моя індивідуальність). І далеко не ідеальні мої взаємини з близькими (і це не дає нам сумувати, а ще підштовхує до розвитку).

Continue reading

Культура Політика

«Соборовані» маніпуляції

Published by:

Я раціональна людина. Тому вірю у вигнання русских з України і відновлення кордонів станом на 24.08.1991 року. Коли це станеться — я не астролог… Але мені стає сумно від того, що після перемоги першою особою моєї держави і головним переможцем лишиться Андрій Єрмак…

Continue reading

Суспільство

Чому фіни не сприймають дегенератів

Published by:

П’ять простих висновків і пояснень того, чому у Фінляндії нема і ніколи не буде масової корупції:  1. У фінів нема тяги до розкоші. Розкіш — це середньовічна східна розвага для дегенератів. Ходити в туалет на золотий унітаз може тільки дегенерат.

Continue reading