Суспільство

Демаркація між гуманізмом і дикунством

Дивлюся відео, на яких зафіксовано напади нелегальних мігрантів, організованих Путіним і Лукашенком. Звичайно, знайдуться особливо гуманні активісти, що захищатимуть цих людей із палицями, людей, що перерізають дроти, котрі слугують демаркаційною лінією на кордоні. Одначе в мене немає до цих дикунів жодного співчуття.

Ці люди отримують гроші за те, що намагаються нелегально перетнути кордон, насміхаючись при цьому з прав людини. Путін із Лукашенком діями цих найманців — нещасних втікачів від війни й капіталістичного терору, що хочуть проникнути на територію тих же капіталістичних терористів — знущаються над гуманізмом сучасного цивілізованого світу, випробовуючи його витримку.

Ось ця суперечність між архаїкою, на стороні якої авторитарні режими, і новочасністю — демократією — повсюдна. Вона виявляється і в конфлікті між вакцинаторами і антивакцинаторами також.

Я ніколи не зрозумію антивакцинаторів з однієї причини. Вони надто переймаються своїм дорогоцінним здоров’ям. Хай би подумали, що існують у нас люди, що реально дуже загрожені: ракові хворі, інсулінові діабетники, інфарктники.

Хто може вакцинуватися — зобов’язані це зробити!

Здорові люди, що не вакцинуються, дуже нагадують отих дикунів на кордонах цивілізованих країн, дикунів, що кричать про права людини, але на практиці йдеться про права нелюдів.

Роксана Харчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *