Суспільство

Друге пришестя Савіка Шустера

Возрадуйтеся!!!
В УкрАіну повертається «популярний укрАінскій тєлєвєдущій»… Насправді ж, якщо це правда, в Україну повертається перекотиполе, псевдожурналіст і агент впливу «русского міра».

Печаль у тому, що пишуть про це так, наче йдеться про друге пришестя Ісуса Христа.

Що особливо вражає, так це те, що у моїх українських колег-журналістів, серед яких ще досить багато і моїх (колишніх) студентів, не спрацьовує навіть інстинкт свмозбереження від чужого й чуждого — від оцих савіків шустерів, євґєніїв кісєльових та їм подібних, — які рвуться, лізуть до українського інформаційного корита, а нашим хоч би що. Відторгнуті, вони мовчки відходять геть…

Невже хтось і справді вважає цього пройдисвіта (Литва-Канада-Італія-Росія-Україна — ніде він собі місця не нагріє) й ділка від журналістики фахівцем, якому треба поступитися місцем в УКРАЇНСЬКОМУ інформаційному просторі?

Обурень окремих колег у коментарях — мало.

ТРЕБА ТВОРИТИ АЛЬТЕРНАТИВУ ТІЙ СИСТЕМІ ЗМІ, ЯКА СКЛАЛАСЯ В УКРАЇНІ. УКРАЇНОЦЕНТРИЧНА СИСТЕМА ЗМІ МАЄ ВИТІСНИТИ В ІНФОРМАЦІЙНОГО ПРОСТОРУ УКРАЇНИ ЦЕЙ МОТЛОХ. УКРАЇНОЦЕНТРИЧНА УКРАЇНСЬКА СВІТОВА ІНФОРМАЦІЙНА МЕРЕЖА — МАЙБУТНЄ СИСТЕМИ ЗМІ В УКРАЇНІ.

Думайте над пропозицією!

Володимир Іваненко
Українська Світова Інформаційна Мережа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *