Суспільство

«ГУЛАГ» із соцмереж

Дивлюсь на події в США і тихо офігіваю. Ми живемо в епоху, в якій брехні більше не існує, а є лише варіації правди та їх трактування. Тепер не треба писати і просувати щось відверто брехливе, достатньо масово розповсюдити свою версію подій і чим більше людей її прочитає, тим для більшої кількості людей це стане правдою.

Шо взагалі відбувається?!
Це що, єдине на 320-мільйонну країну перевищення службових повноважень полісменом? Упевнений, що ні.

Чому така реакція саме на це?!
Як легко і рандомно можна запалити натовп, щоб він ринувся в абсолютний деструктив, злочини, мародерство, підпали приватного майна абсолютно непричетних осіб, дестабілізуючи власну державу. І маючи усі демократичні інструменти для наведення справедливості та покарання.

Хіба у США настільки поліцейське свавілля, що громадськість не довіряє владі у тому, що це буде розслідувано належним чином і покаране?!

Ця ситуація – прекрасна нагода для провокаторів та дестабілізації. Вже купа поранених і ситуація тільки розганяється. Це схоже на русскій бунт, бєссмислєнний і бєспощадний.

Думаю, в цьому знову є левова частка соцмереж, де дуже легко розігнати паніку гіпертрофованою правдою про поліцейських-терористів і расистів, які під кітелями вбрані в білі халати куклусклану.

Як, власне, вже було доведено пожежами в Австралії, коронавірусом та іншими панічним інфокейсами.

Соцмережі намацали мегатонни людей з низьким критичним мисленням, котрі є у кожнісінькій країні, і користуються ними. Цими людьми реалізували Брекзит. Тепер нові виклики.

Чесно кажучи, я вже починаю боятись влади соцмереж та інтернету. Бо те, що задумувалось як вільна і нецензурована територія – стає просто новим Гулагом.

Володимир Гевко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *