Суспільство

Гороскоп на день

Сьогодні в тебе унікальний день: сьогодні ти живеш. Сьогодні в тебе особливий день: він не схожий ні на вчорашній, ні на завтрашній. Сьогодні найкращий день для нових відкриттів: на те він і новий день.

Сьогодні в тебе приємний день: ти можеш бути самим собою. Сьогодні в тебе рідкісний день: ти можеш робити те, що любиш. Сьогодні в тебе день неймовірний: якщо будеш вірний собі. Сьогодні є можливість заробити: якщо зробити щось.

Сьогодні може відбутися цікава зустріч: якщо вийти з дому. Сьогодні може спіткати удача: якщо не будеш ухилятися від неї. Сьогодні корисний день для спілкування: якщо готовий слухати і чути.

Сьогодні ідеальний день для кохання: якщо кохаєш. Сьогодні успішний день для кар’єрного росту: якщо хочеш рости. Сьогодні вдалий день для відпочинку: якщо заслужиш його. Сьогодні щедрий день на подарунки: якщо попередні дні дарував сам.

Сьогодні сприятливий день для зміцнення здоров’я: якщо відмовишся від міцного на користь міцних обіймів та міцного сну. Сьогодні дуже плідний день: завтра відчуєш його результат.

Сьогодні вирішальний день: ти можеш змінити думки, які назавжди змінять тебе. Сьогодні славний день: ти не славив нікого, крім Господа.

Сьогодні дуже довгий день: він крихта твоєї вічності. Сьогодні великий день: ти жив, прожив і живеш далі.

Мирослав Дочинець

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *