Суспільство

Христос народився!

Дорогі брати і сестри в електронній реальності, Христос народився! І де б не сталася ця знаменна подія: у пустелі, на санях у Карпатах чи й серед багатоповерхівок міст-мільйонників, Спаситель прийшов сказати про ЛЮБОВ, яка є найважчою справою для людини і водночас запорукою життя й усього сущого на нашій маленькій планеті, що обертається у вічності-нескінченності, яку уявити собі годі.

Народження Дитятка, цей мікросвіт, що так зворушує нас, навіть твердих атеїстів, свідчить, що історія Різдва — історія правдива, зав’язь людської долі, сповненої радості і страждань, втрат і перемог задля добра і справедливості.

Якими б не були наші сумніви, насправді ми знаємо, принаймні здогадуємося, що є добром і що є справедливістю, а якщо помиляємося і називаємо зло добром, зло бере гору.

Єдина втіха, що перемога зла все ж ніколи не буває тотальною, а в нас завжди лишається надія на краще. Ціна любові і добра дуже висока. Багряний різдвяник нагадує про це. Тож бажаю усім нам здоров’я, витримки і переконаності у трудній справі — примножувати добро і любов на нашій стражденній українській землі, що таки буде землею благословенною.

Роксана Харчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *