Суспільство

Картіна маслом або Київський торт для Гоцмана

Російський кінорежисер і продюсер на прізвище Чліянц надумав знімати продовження нашумілого детективного телесеріалу «Ліквідація» з Володимиром Машковим у головній ролі. Як і перше – продовження мали фільмувати в Одесі…

Проте, виявилося, що головному персонажеві серіалу Давидові Гоцману, грозі післявоєнного кримінального світу Одеси, як каже один із героїв серіалу, «с той радости одни убытки»: його екранний творець, російський актор Володимир Машков до сучасної української перлини біля моря потрапити жодним чином не може, бо є в Україні «персоною нон-грата».

Знімати продовження «Ліквідації» планували цієї осені, але перспектива мати в серіалі Гоцмана з абсолютно іншим фейсом оптимізму режисерові не додало і, власне, звело весь новий проект псові під хвіст. Одне слово, «это смешно сказать, не то что подумать!».

Режисер Чліянц у соцмережах категорично спростував тих, хто активно перебріхував новину про Машкова, який, буцім, їхав до України, а його завернули на кордоні. Це не так. Машков навіть не пакував свої валізи у наш бік. Бо не на стільки поц, щоб ще й на митниці мати цурес.

Російські ж ЗМІ цю новину з Машковим жваво «мусолили» і робили припущення, що актора «не пустили», бо незаконно відвідував тимчасово окупований Крим.

Так чи інак, але з «ліквідацією» нового серіального бандита і «фашиста» машковському Давидові Гоцману доведеться зачекати, і може, аж доти, поки новітні путінські фашисти не заберуться з українського Криму і Донбасу.

Принагідно згадаємо слова ще одного героя «Ліквідації»: «Давид Гоцман, иди кидайся головой в навоз, я Вас не знаю. Мне неинтересно ходить с Вами по одной Одессе».

***
Тим часом з інсайдерських джерел нашій «Хвилі» стало відомо:
уже кілька місяців у Києві мешкає донька Володимира Машкова – Маша. Знімається, подейкують, у новому фільмі. Кілька разів на тиждень відвідує престижний велнес-клуб «Леонардо», що біля оперного театру в центрі столиці.

Московська актриса справляє на тутешній персонал щонайприємніші враження. Скромна, врівноважена, чемна, без жодних заморочок доньки супер-тата, без рецидивів «зірковості». Кожному від неї у велнес-клубі «здравстуйтє», за кожним словом – «пожалуйста». І взагалі поводиться, на думку персоналу – ніби відчуває власну провину за агресивну політику щодо України офіційного Кремля.

У свої трохи більше за 30-ть Маша Машкова вже встигла двічі вийти заміж і рішуче розірвати невдалі шлюби. Що цікаво, коли в «Леонардо» озивається її мобільний телефон, то інколи голосовий дзвінок до неї кличе: «Коха-а-на-а», «Коха-а-на-а», «Коха-а-на-а»…

Ще може трапитись, що Машков-Гоцман матиме чергового зятя – київського хунтівця! І якщо для нього офіційна заборона на в’їзд до України стала справді «гіркою пілюлею», то йому є кому її «підсолодити» ексклюзивним Київським тортом.

Леонід Ісаченко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *