Суспільство

Кого вони захистять, якщо себе не здатні?

… Постраждала патрульна з Дніпра. У кожного, хто бачив її фото — щемить серце від жалю, бо бити дівчат НЕ можна. Тим паче — поліцейських… Але хто її, тендітне дівча, прийняв на службу в ПАТРУЛЬНУ ПОЛІЦІЮ? Як вона пройшла ФІЗО? Хто випустив її, не підготовлену, на вулицю боротись зі злочинністю? Тендітні худі ручки, величезні нігті/манікюр, наколка (інші кажуть — партаки) на пів руки… Для неї максимум — в канцелярію чи в дізнання (але вищої освіти у неї немає).

Але ж — ні, немає бажаючих — тому в патруль! І вона і її напарник — не підготовлені до цієї роботи! Вони ФІЗИЧНО не здатні її виконати на якісному рівні! З худенькими ручками, не треновані, без спецпідготовки, без життєвого та професійного досвіду!

Перший удар в ніс — і вона його пропускає, лежить в нокауті… Як вони можуть затримати злочинця? Фізично ЯК? КОГО? Бабусю, що торгує огірками біля метро? Підлітка-школяра?

Будь-який справжній бандит за 1 хвилину їх вирубе, забере у них зброю і залишить 2 трупи. Просто вони з ними ще не стикались! Випускати в патруль на вулицю такі не підготовлені кадри — це злочин!

Ясно, що немає кому на 18 тис грн іти в патрульні! Ніхто адекватний, тренований, з життєвим досвідом не піде на ці копійки і на цей стрес… Але наслідки такого відбору професійно непридатних — вбиті через просте непорозуміння цивільні…

Професіоналізм поліції – це НЕ селфі в сонцезахисних окулярах і партаки на худих ручках. Професійний поліцейський – це ЖОРСТКИЙ ВІДБІР і роки тренувань! І це – ДОРОГО! Але такі – в МВС не затримуються… Вони МВС – не потрібні! Поспілкуйтеся з професіоналами — волосся стане дибки…

Як Вам реформа поліції? Кого вони можуть захистити, якщо самі себе не здатні?

Андрій Маршал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *