Суспільство

“Бики” і падоліни буратінові

Кілька днів терпів цей штурм здорового глузду домогосподарками і іхніми чоловіками-пристосуванцями до них і влади. З розумінням ставлюся до самозберігаючої корпоративної солідарності правохоронців. Але вона теж зашкалює за норми, блін, ЗАКОНУ! Але зрозумів одне. Людей з совковою ментальністю — РОЗСТРІЯТИ на місці — все більше. Це непереможний совок, який вибрав нехотячи, по приколу війну.

І біда, що навіть ті, хто голосували за війну і смерті своїх дітей , і втекли перебути тривожні дні, перечекати — вже повертаються в Україну. Влада дайот надєжду, что нічего нє ізмєнітся!

Їм у суспільствах, де треба включати мізки, вчити мови, працювати — не комфортно. Падоліно якесь буратінове взагалі каже українцям, не згідним з масованою державною зрадою влади і гидотною корупцією на війні — їдьте.

По-моєму нашу землю від НАС зачищають на фронті і тут. Судячи по реакції багатьох на брутальний розстріл беззбройного хулігана через правову кваліфікацію, що він “бик” — головна суспільна мотивація. Не Ангус, але бик. Завалити падлюку, щоб діти це бачили!

Ну що, шановні, вам і большевиків не треба — самі себе затягуєте у 37 рік.

Сергій Сулима

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *