Суспільство

Легше попросити вибачення…

Моя скромна особиста думка. Півтора роки війни було більш, ніж достатньо, щоб переконатися, що сподіватися на емпатію росіян не доводиться. І тому… масовані ракетні і дронові атаки українських міст не зупиняться, поки не будуть завдані масовані удари по військових об’єктах багатьох великих російських міст, зокрема, москви та пітера.

Росіяни повинні відчути, що війна, на яку вони так пристрастно мастурбували майже десять років, прийшла в їхнє місто, на їхню вулицю.

Щодо наших американських партнерів, зокрема їхніх заборон бити по території ворога, то тут варто згадати життєву мудрість, яка в тій чи іншій інтерпретації є в багатьох народів світу, і звучить вона так – легше попросити вибачення, ніж домогтися дозволу.

Хоч, можливо, вже найближчим часом і саму заборону буде знято, оскільки в США розгорається великий скандал — в пресу «витекла» інформація про те, що один їхній високопосадовець, який раніше працював на росії, «усно домовися» з путіним, що Україна не наноситиме ударів по території ворога. І тепер республіканці домагаються на закритому засіданні Конгресу отримати відповідь: чи немає в цій аморальній змові державної зради?..

Іван Безсмертний

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *