Суспільство

Малою чи кур’єрською швидкістю?!

Ти Українець — твоя батьківщина Україна. Твоя мова — Українська. Так звана Росія існувала й існує, висмоктуючи з України всі ресурси, у першу чергу людські. Убиваючи та розпорошуючи українців, Росія прагне стерти з нашої пам’яті спомини про Волю і про Українську Державу. Українську пам’ять Росія послаблює заборонами на українську мову, і впровадженням у побут українців російської мови.

Манкурт, який мислить російською, ніколи не згадає, що окупація росіянами наших територій тривала, відносно, не довго, і ніколи Росія не панувала над усіма українськими територіями тотально й безповоротно. Триста років — то ніщо для нації, історія якої сягає десятків тисячоліть.

Згадайте, хто ви, українці!
Чиніть спротив навалі росіян, які хочуть порятуватися в Україні, бо на них тиснуть татари, башкири, чуваші, марійці та карели (і це лише до Уралу). Вони всі бажають українцям перемоги над агресивною, ворожою Московією.

Кожен народ має право жити на своїй, Богом даній, землі.
Кожен окупант повинен повернутися до своїх батьків. А повертатися йому кур’єрською чи малою швидкістю — то вже нехай він вирішує сам.

Володимир Сердюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *