Хвиля Десни » 30 Липня, 2020

Daily Archives: 30 Липня, 2020

Суспільство

Грибна Червона книга і наші кармічні крайнощі

Published by:

Достатньо одного погляду на нумерологічну психоматрицю України, аби зрозуміти, що українці – дуже емоційний народ. Емоційний до скандальності, цілковитої затятості і тотальної непоступливості. Тому й непримиренно гриземося через політичні вектори, мову, віру, світоглядних кумирів, відбираючи у самих себе шанс на рух вперед.

Continue reading

Культура

Про людожерів або З гумором про страшне

Published by:

Їсти одне одного — улюблена справа українців. А улюблена страва — біль, розпач та зневіра. Оце жеремо, аж плямкаємо від захвату. Упиваємося. Не вміємо радіти успіхам колег, аплодувати талантам, захоплюватися ними при житті, вихваляти, підносити, на п’єдестал. Ми майже довершені у своїй ненависті одне до одного. Кмітливі, креативні, дотепні і безапеляційні.

Continue reading

Культура

Охрестити ненароджене!

Published by:

Київська Русь була хрещена неодноразово і за багато років до офіційної дати. Усі без винятку хрещення Київської Русі відбувалися до 1054 року, тобто до поділу християнської церкви на православну і католицьку. До того ж Русь хрестив патріарх, підлеглий Риму.

Continue reading

Суспільство

Малою чи кур’єрською швидкістю?!

Published by:

Ти Українець — твоя батьківщина Україна. Твоя мова — Українська. Так звана Росія існувала й існує, висмоктуючи з України всі ресурси, у першу чергу людські. Убиваючи та розпорошуючи українців, Росія прагне стерти з нашої пам’яті спомини про Волю і про Українську Державу. Українську пам’ять Росія послаблює заборонами на українську мову, і впровадженням у побут українців російської мови.

Continue reading

Політика

Той, третій, якого не обрали…

Published by:

Найзгубніша думка нині: нам немає з кого вибирати. Навіть на останніх виборах була можливість обрати третю людину. Я маю на увазі Романа Безсмертного. Він висунув тезу про перезаснування Української держави. Ця теза передбачає гармонізацію усіх державних інституцій і самого законодавства, які б працювали на людину, а не суперечили одна одній, як різні кодекси, що запозичені в нашому законодавстві з різних систем.

Continue reading