Суспільство

Назад в СРСР з товаріщем Пу

Ще одна цікава новина про стрімке падіння РФ у торговельлу яму. В Росії не вистачає запчастин для смартфонів Samsung та Huawei… Але це не є непередбаченим і несподіваним явищем. Mенше місяця минуло з того часу, як Samsung та Huawei припинили офіційні поставки своїх товарів до Росії. У зв’язку з цим у сервісних центрах Samsung та Huawei спостерігається ріст дефіциту на запчастин для такої техніки. Також збільшуються терміни виконання ремонту смартфонів та ціни на нього.

Для Huawei головна проблема – брак акумуляторів та екранів. У сервісних центрах повідомляють, що всі запчастини можна поставити тільки на замовлення. Мінімальний термін очікування щонайменше тиждень-два. І це у Москві, Санкт Петербурзі, Рязані, Калузі. Що вже говорити про провінційні міста Росії?

Раніше стало відомо, що в РФ не вистачає і запчастин для айфонів. Також через брак компонентів для ремонту техніки російські сервісні центри використовують деталі старих пристроїв.

Але сьогодні мало хто собі уявляє комфортне і динамічне життя без мобільного зв’язку, інтернету, смартфонів і айфонів. Пропало все: виклики таксі, замовлення піци, інших фастфудів, виклик швидкої допомоги, поліції… пропали Skype, WhatsApp, Viber, SMS, Messenger, TikTok, Twitter, Facebook, GPS…

Але це вибір росіян! Назад в СРСР з товаріщем Пу.

Ростислав Демчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *