Суспільство

Нумерологія справедливості

Кілька років тому в Україні змінилися числа крупних нумерологічних циклів. Вони вказували на те, що стара олігархічна система більше не вписується у програму розвитку нашої держави, оскільки вона, держава, мусить стати більш соціальною і справедливою при розподілі суспільних благ. Тобто так чи інакше, але ця шобла системних упирів мусить збідніти на нашу користь, а то й щезнути, вбитися, розкластися на атоми як анахронізм чи пошматований народним гнівом спрут.

Усе це я написала у новорічному прогнозі на 2021-й рік і відчула як спиною пробігли тривожні мурашки. Мовляв, ну що ти вигадуєш, наївна дурепо? Скинь нарешті свої рожеві окуляри, бо тебе засміють прагматично мислячі люди і правильно, до речі, зроблять. Цього ніколи не буде, оскільки ті упирі скоріше Україну зруйнують «до основанья», аніж дозволять їй жити без своєї загребущої руки у бюджеті.

Але минув час, і олігархів вигнала з України війна. Повтікали, мов таргани від мікрохвиль, ганебно втягнувши язики у свої сороміцькі дупи. Втім, то був лише перший етап великого «ісхода», оскільки їхня корупційна братія залишилась, продовжуючи заробляти тепер ще й на ріках людської крові. Невідомо, скільки б це все тривало далі, якби не засвічені яйця Міноборони. Скандал трапився не просто знатний, а ще й нечуваний за своїм цинізмом. Замість того, аби покаятися перед народом за відвертий «сволочизм» і покласти заяви на стіл, державні терміти у погонах вирішили порушити кримінальну справу проти журналістів за статтею «Державна зрада»!!!!!!!!!!!!!

І ось тут раптом не витримали американці, за гроші яких ми не тільки воюємо з рашистами, а ще й просто живемо, оскільки бюджет фактично порожній. Як повідомив на своєму ЮТУБканалі Юрій Швець, після ганьби із золотою яєчнею, у США прийняли рішення створити Міжвідомчу робочу групу. До її складу увійшли 17 міністерств та відомств, які виводитимуть на чисту воду усе це не надто замасковане корупційне підпілля. Цифра 17 вражає своїм кількісним виміром. Напевно, меншим числом навіть Держдеп побороти наш спрут не зможе. Тут знадобився саме ударний кулак у складі ФБР, Міністерства військо-морського флоту, Міноборони, Міністерства внутрішньої безпеки і Міністерства юстиції США. До речі, саме останнє відомство, а не наші, Господи прости, «молюски» будуть давати правову оцінку діяльності доморощених упирів. Виноситимуть їм вироки теж американські суди, а не вічно безкарні «вовки» з подільських пагорбів…

Ну що тут скажеш? Браво партнери! Аплодуємо стоячи.

… Виходить, чИсла таки не обдуриш. Якщо Всесвіт передав через них інформацію про те, що система упирів повинна згинути, значить вона повинна згинути. А спосіб для цього неодмінно знайдеться.
На жаль, ціна виявилася надто високою…

Лариса Салімонович

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *