Суспільство

Обсмоктування «короля траси»

На «Прямому» телеканалі ведучі та поважні політологи-експерти у чотири губи хвилин 20 обпасталакують такого собі гормонального нєдоросля Микиту, який «мерседесом» заїхав на новий столичний пішохідний міст.

Бабраються в кізячках його біографії, калькулюють усі «подвиги», якими цей «герой» уже встиг обдристатися за свою недовгу, зате мажорну «жисть», переливають із пустого в порожнє, що йому світить, а що ні…

Словом, «і тобі славу возсилаємо…», «герою нашєго времені». Які там лицарі-жертводавці сьогочасної війни, коли така втіха-потіха під нашим боком! Коли такий живий «квартал» і «камеді-клаб» в одній нічній вазі!

Владоможці і Фемідолизи!
Якщо у вас кишка тонка сього шукача перчику, у тім’я коцаного, пересадити з його невідь-яким робом придбаного «мерса» на казений БТР і створити йому кількарічний (якщо, звісно, пофортунить) адреналіновий бенкет десь під Мар’їнкою, то є варіант простіший.

Змикитьте вписати, заки ще не пізно, сього вже коронованого медіаславою і таки публічного «короля траси» до виборчого списку якоїсь прохідної партії. Одним недоторканним вилупком більше, одним менше — яка різниця? Зате ж такого елітного еліту для країни збережете!

Валерій Ясиновський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *