Суспільство

Прибирати сніг завадив сніг!

Цікава історія розгортається в столиці. У головних ролях — Офіс президента і Віталій Кличко. Днями заступник голови ОП Кирило Тимошенко знову ткнув Віталіка носом в нездатність виконувати обов’язки мера і грамотно керувати містом, що призводить до таких провалів, як з прибиранням снігу. Точніше — з відсутністю того прибирання.

Виявилося, що чистити багатостраждальні вулиці Києва від снігу мерові допомагав «Укравтодор», про що Тимошенко написав у себе в Фейсбуці. Правда, в мерії від цього відхрещуються. Головний по столичних дорогах заступник мера Олександр Густєлєв запевняє, що проблем в Києві не було, і допомога з очищенням снігу місту не потрібна.

Тільки ж всі ми їздили Києвом і проблеми бачили. Я б навіть сказав — проблемиська! І всі ми розуміємо, що Кличко і його заступники не тільки нічого не роблять самі, а й від допомоги ОП відмовляються.

Мабуть, бояться, що тоді доведеться ділитися плодами піару, вираженими в підтримці киян. Тільки ось киянам потрібен не піар, а реальний порядок у столиці. Як казав класик – «Прибирати сніг у Києві нам завадив сніг!»

Володимир Цибулько

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *