Суспільство

Селекціонери гермафродитної нації

Ах так, ми ж хитрі. Ми ж хочемо бути руськогаварящіми і не руськими, руськими і не в Росії. Ми ж хочемо виховувати дітей в атмосфері брехні та неповаги до закону і жити в країні високої моральности та духовности. Ми ж хочемо для зовнішнього світу бути українцями, а фактично – росіянами. На уроці – україномовними, а на перерві – руськогаварящімі.

Ми ж великі винахідники, і хочемо придумати такі закони, які б дозволяли красти, брати, ба навіть вимагати хабарі, не платити податки, і при цьому жити в державі соціальної справедливості та матеріального добробуту. Ми ж геніальні селекціонери, і хочемо створити таку гермафродитну націю (націю касапоhоhлів), яка б не мала спільної мови, спільного бачення перспектив майбутнього, спільних традицій, спільної історії, спільної релігії, спільних національних героїв, спільної національної еліти, спільної національної ідеї, і при цьому, була б цілісною, міцною та могутньою.

Послухайте, великі селекціонери, та я вам і без експериментів скажу результат: за всіма законами живої і неживої Природи, гермафродитна нація та їй відповідна держава, не мають майбутнього. Не мають тому, що гермафродити не мають потомства.

Напевно я повторюсь, однак вкотре скажу. Ми можемо скільки завгодно базікати “а какая разница на каком языке разгаваривать”. Ми можемо скільки завгодно розповідати про російськомовних патріотів та україномовних покидьків. Скільки завгодно розказувати про багатомовний глобалізований світ. Ми можемо навести тисячу аргументів, які пояснять всім і вся, чому сьогодні ми загалом і кожен зокрема, не можемо бути україномовними українцями. Ми можемо скільки завгодно дурити і навіть обдурити себе та увесь світ. Єдине чого ми не зможемо, так це обдурити закони Природи.

А ці закони стверджують: імперська, дикунська Росія, закінчується там, де закінчується російськомовне населення. Ці закони наполягають: збудувати цивілізоване, демократичне суспільство та відповідну державу на хиткому піску брехні і подвійної моралі не можливо.

Ото ж, панове громадяни, ви вже якось визначтесь. Ви з розумними чи з красивими? Ви з цивілізованим світом чи з руськім міром? Ви руськіє чи українці?

От тільки не дуріть себе ілюзіями того, що російськомовна Україна може бути в когорті цивілізованих, демократичних держав, а не в тому дикунському світі, який називається Руськім Міром. Міром, в якому людина ніколи по-людськи не жила і жити не буде. Бо Руській Мір створено не для того, щоб в ньому жити по-людськи.

Андрій Карбівничий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *