Суспільство

Сергій Павленко – людина року

Журналіст та історик, редактор і однодумець, Сергій ПАВЛЕНКО – Людина року. Саме він справив особисто на мене найбільше враження своїми книжками у 2019-му.

Ми звикли споживати інформацію, що десь у світі чи в Україні визначають Людину року. Ну, визначають і визначають, але часто не помічаємо, який самовідданий внесок у науку, творчість, у професію роблять люди, які разом з нами ходять вулицями стародавнього Чернігова, п’ють з нами чай чи каву. Вони уміють ЛЮБИТИ свій народ, Україну і є взірцями працелюбності…

… Завдяки Серію Павленку, окрім пам’ятних років українського відродження (1988 -1990 роки), у 2019-му мені особисто з його допомогою пощастило провести разючі паралелі між тим, що відбувалося у добу Мазепи і що є в теперішньому часі.

Я зрозумів: хто наш друг і хто ворог!
Зрозумів: хто ми є і чому ми такі? Усвідомив, що все, що відбувалося на моїй землі — це спіраль повторюваних на різних рівнях цивілізації помилок і прагнення свободи. Того, що завжди ставало джерелом енергії, боротьби, любові і творчості у різних наших проявах.

Дякую, шановний Сергію Павленко!
Натхнення і невпинного руху! Цього ж бажаю у 2020 році усім, хто має благородну мету, добре і чуйне серце та прагне любити і творити.

Владислав Савенок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *