Суспільство

Трохи «вангувань» про нашу перемогу

Одразу мушу зізнатися – я не знаю, коли закінчиться війна. І ось чому. На моє глибоке переконання, така біда, як теперішня, трапляються не задля того, аби легко минути. Вони приходять навчити нас жити по-іншому. Це все одно, що народися заново, створивши кращу версію самих себе. Про що може йтися у нашому конкретному випадку, напишу трохи пізніше, щоб не горнути все до купи. А зараз про сьогоднішнє.

У цьому сенсі (з моєї скромної точки зору) є дві новини – добра і не дуже. Почну з сумного. З 28 січня по 20 березня (згідно древній системі Карти Долі) на життя України впливали енергії Юпітера – планети щастя, удачі і розширення. Можливо саме тому війна, яка розпочалася на цьому відрізку, нам здавалася спершу такою, що скоро завершиться. Звісно, з річним Юпітером нам шалено пощастило, бо інакше усі б потроху почали божеволіти або занепадати духом.

Але ось тепер у планетарному сенсі (знову ж таки за Картами Долі), юпітеріанський період змінився циклом Сатурна – планети карми і випробувань. Триватиме вплив цих непростих енергій з 21 березня до 11 травня. Вочевидь, зараз Всесвіт нас трохи спустить на землю у райдужних сподіваннях і змусить «воювати» кожного в силу своїх можливостей. Втім, це і є та інформація, яку варто назвати «не дуже».

А ось хороша новина полягає в тому, що сатурніанський відрізок часу, у нашому річному циклі, проходитиме під впливом 8 Пік та 10 Треф. Приводом для оптимізму тут слугує той факт, що у цій системі, карти з числами 4, 8 та 10 завжди пом’якшують негативний вплив планетарних аспектів. Тобто наш цьогорічний Сатурн хоч і буде традиційно непростим, але точно не «вбивчим». Всесвіт однозначно дасть нам могутню силу (8 Пік) здолати усі трудності, а також допоможе вийти із складнющої ситуації завдяки мудрості і інтелекту (10 Треф).

Можна сказати і так. Наші вселенські куратори не обіцяють нам легких перемог і легкої слави, але якщо ми будемо спільно цього прагнути, проявимо залізну дисципліну, терпіння, мужність і працелюбство, то жоден ворог нам не буде страшний. Більше того, ми отримаємо дуже цінний досвід, який не соромно вписати навіть до колективної карми. Це те, що залишиться у спадок нашим нащадкам на генетичному рівні.

До речі, картою року (період від 24 серпня 2021 до 24 серпня 2022) Україні випала 4 Бубен. Це означає, що з голоду ми точно не помремо і, навіть, матимемо щось трішки зверху. Головне, не пропустити посівну і вже зараз братися до роботи. Знову ж таки, кожен на своєму місці. Перемога на усіх рівнях повинна стати нашою спільною метою.

Загалом, ця війна мусить навчити нас, перш за все, єднанню навколо рідного дому під назвою Україна. Кожен мусить підтримати цю ідею конкретною дією. Люди з філософією «мнє всьо равно какой флаг», повинні стати дрібною меншістю. Але ж їх ще до біса багато, хоча вже й поменшало…

Дата 11 травня – не обов’язково кінець війни. Це лихо може завершитися і раніше. Але уроки Сатурна триватимуть саме до цього часу. Головне, пройти їх гідно та добре засвоїти, аби не довелося заходити на нове коло…

Лариса Салімонович

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *