Суспільство

Циганського барона попередили…

На кладовищі в Яцево, де поховано більшість чернігівських бійців, що загинули в борні з московськими загарбниками, зникають вудки з національними прапорами, встановлені біля могил захисників.

До певного часу чернігівські націоналісти гадали, що символіка, котра зникала – то зумисна диверсія прихильників «русского мира».

Однак подобові чергування та варта не стали підтвердженням очікуваних побоювань. Скидається на те, що це зовсім не робота диверсантів, а справа рук представників однієї національної меншини, найнижча каста якої не гребує грабунком кладовищ.

Так за інформацією, отриманою з усім і завжди поінформованих таксистів, чернігівські цигани з метою наживи викрадають з кладовища пластикові вудки, що слугують за флагштоки знаменам.

Смугляві на фейс та деформовані на мозок вандали зривають вудки на могилах, а жовто-блакитні стяги просто прикопують у землю!

Враховуючи складну ситуацію в українському прикордонні, якою є Чернігівщина та неприпустимість дестабілізації політичної ситуації, українські націоналісти, йдеться в розповсюдженому ультиматумі, вимагають від місцевого циганського барона негайно знайти винних, змусити їх публічно покаятись у вчиненому, просити прощення у родичів загиблих героїв та повернути назад викрадені металеві флагштоки.

В противному разі, запевняють націоналістичні українські організації, вони залишають за собою право вчинити з дикунами так, як того вимагає закон честі і совісті!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *