Суспільство

Україна і Третій закон Ньютона

Незалежна Україна свій вік розп’ятого Христа зустрічає зі зброєю в руках. Це вирок і привілей нашої географії – першими зустрічати дикі орди, що йдуть в Європу – спільний культурний і діловий простір європейських народів. Століттями Росія була жандармом Європи.

Жорстокість російського війська під час придушення Листопадового повстання 1830-1831 років у Польщі, Угорської революції 1848-1849 років, Угорської революції 1956 року, Празької весни 1968 року після розпаду Радянського Союзу перейшли в окупацію частини Молдови, Грузії, розв’язання війни в Україні, військових переворотів у низці африканських країн.

Жорстокість, з якою Росія проводила килимові бомбардування житлових кварталів сирійського міста Алеппо, продовжена ракетним терором українських житлових будинків, шкіл і лікарень. Російський садизм завжди спрямований проти цивільного населення і є давньою російською військовою традицією, мета якої – залякати народ, посіяти паніку, зламати волю і змусити до капітуляції.

Але ця технологія не спрацьовує в Україні. Український народ можна обдурити, розколоти, спровокувати до чвар, але не можна зламати силою. Це народ, у характері якого діє Третій закон Ньютона. Чим більше залякувати й чинити звірства проти українців, тим сильніший, відчайдушніший і вигадливіший спротив вони чинять. Українці завжди ламають передбачення скептиків і експертів, які прогнозують поразку Україні, тому ніхто не знає і не може передбачити сюрпризів, які можна чекати від українського народу.

Україна переможе, бо у нас велика і благородна місія – знищення найбільшого зла, що загрожує сучасному світові, та повернення європейській цивілізації традицій забутого лицарства. Збіг історичних обставин, солідарність західної цивілізації і наша сила призведуть до військової поразки Росії, повернення всіх українських земель, розвалу російської тюрми народів, ліквідації ядерної загрози та шанс для поневолених Росією народів відродити свою духовність, культуру й побудувати власні демократичні держави.

Україна – щит і меч європейської цивілізації. З Днем Незалежності! Слава Україні! Героям слава!

Володимир Даниленко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *