Суспільство

Як протидіяти силі інтелекту?

Майбутнє з серіала «Чорне дзеркало» стало реальністю. Понад три тисячі жертв вибухів серед членів теругрупування Хезбола і їхніх родичів одномоментно вбито і поранено. Які версії? 1) Партія пейджерів Gold Apollo AP-924 була виготовлена на Тайвані і вже там агенти Моссад могли вмонтувати міні- вибухівки.

2) Хакери Ізраїлю могли запустити вірус, який змусив пейджер шалено обробляти інформацію, що призвело до перегріву й вибухів акамуляторів.

3) Не виключено, що міні-вибухівки були свідомо вмонтовані Хезболою з тим, щоб кожен під загрозою полону міг самознищитися, але члени Хезболи не були попереджені, що програма передбачає і запуск колективного знищення і хтось із зрадників її знав і запустив.

***
Характер воєн швидко еволюціонує: на зміну м’язам прийшла хімія (порох, гази), хімію доповнила сила атомного ядра, настає ера цифрових воєн. Воєн, де не м’язи і ура-патріотичні промови, а сила інтелекту вирішуватиме все.

Годі уявити який вчора стався переляк у росії після успішної атаки ізраїльтян на пейджери терористів. Вони за Хезболу розпереживалися, вони за матушку-раісу, а точніше за свою жопу розпереживалися.

Зневага до інтелекту, яку 2 десятиліття культивує чекістська банда при владі в росії призвела до того, що ще до 2022 року з росії мігрували десятки тисяч спеціалістів високих технологій. А після початку повномасштабної війни і мобілізації за кордон виїхали ще десятки тисяч. Загалом, за останні два десятиліття кількість таких фахівців, які емігрували з Росії, може складати кілька сотень тисяч, враховуючи постійні міграційні хвилі, спричинені різними політичними і економічними кризами. А ті, що лишилися, путінські менеджери використовують для сповільнення ю-тубу і створення якогось свого чебурнету.

Буквально перед пейджерною атакою в армії рф стався гучний скандал: досвідчених операторів БПЛА п’яні командири під дулом автомата загнали в штурмові роти – там айтішники загинули в перший же день. Міністр оборони взяв розслідування під особистий контроль. Але вибір між кадирівцями й інтелектом вже давно зроблений. І вчора до деяких узкіх стало доходити: а прогнози щодо дистанційного блокування російських воєнних супутників і ядерних ракет – це ж не фантастика, це реальність.

Як і кому протидіяти силі інтелекту? Спосіб в принципі під рукою – дати звезду героя росии сину Кадирова і все стане на свої місця.

Віктор Лешик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *