Хвиля Десни » 19 Вересня, 2024

Daily Archives: 19 Вересня, 2024

Суспільство

Тривожна симфонія

Published by:

У мене тривога стоїть на телефоні. І вона починає завивати першою. Але праворуч від мого будинку метрів за 300-400 стоїть стовп із гучномовцем. Він завиває другим. Дуже гучно. Раніше такого не було. Ліворуч від мого будинку, припускаю, метрів за 700 розташований ще один гучномовець. Він вступає третім. Теж дуже голосно чути.

Continue reading

Суспільство

Міцелій Свято-Введенського монастиря

Published by:

Служба божа України (СБУ) завітала до Свято-Введенського монастиря в центрі Києва. Славен цей монастир тим, що в ньому вгніздилися московські попи і люблять звідти свою росію. Ще зовсім недавно тут славили «російськіх воінов», су*и.

Continue reading

Суспільство

Як протидіяти силі інтелекту?

Published by:

Майбутнє з серіала «Чорне дзеркало» стало реальністю. Понад три тисячі жертв вибухів серед членів теругрупування Хезбола і їхніх родичів одномоментно вбито і поранено. Які версії? 1) Партія пейджерів Gold Apollo AP-924 була виготовлена на Тайвані і вже там агенти Моссад могли вмонтувати міні- вибухівки.

Continue reading

Культура

Століття Павла Загребельного

Published by:

Написати до Павла Загребельного (1924-2009) мене переконала Слоньовська. Мовляв, він зараз хворий і треба його підтримати. Я ніколи не зважувався писати до письменників. Все-таки виховувався в инчій обстанівці і з повагою до книжки. До 8 класу я прочитав усього Смолича, Стельмаха, Гончара, Загребельного…

Continue reading