Суспільство

Забави хлопців-комсомольців

Знаєте, хто здобув незалежність України?.. Ні, ви не знаєте, хто здобув незалежність України. Та я вам натякну. Якщо стоїте, то сядьте, щоб не впасти. Затамуйте подих – і читайте далі. Незалежність України здобули хлопці-комсомольці. А ще конкретніше – колишні працівники ЦК ЛКСМУ (Центрального Комітету Ленінської Комуністичної Спілки Молоді України). Так. Саме так.

Якщо ви поцікавитесь – де працюють нині колишні працівники ЦК комсомолу України, то найпроворніші з них, звичайно ж – бізнесмени, банкіри.

Проте вони для нас менш цікаві.
Значно цікавіша картина працевлаштування колишніх працівників ЦК комсомолу, які не мали хисту до бізнесу. Сьогодні ці будівники комунізму – професори провідних вузів країни, зокрема, вчать студентів «новій журналістиці». Вони вже понаписували книги начебто про журналістику й незалежність, а насправді – про самих себе.

Дійшло до того, що вони вже відкривають аудиторії імені (вдумайтеся – авдиторії імені..!!) справжніх борців-десидентів, і там, в тих іменних аудиторіях, вони в українських вишиванках роздають один одному почесні грамоти та медалі імені цих борців-десидентів та іменних авдиторій.

Молоді студенти, які народилися в 21 столітті, можуть подумати, що ці пани не купалися, як вареники в маслі при радянській владі, а сиділи в радянських тюрмах за волю України.

Ось така фігня, малята.

Іван Безсмертний

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *