Хвиля Десни » 28 Листопада, 2017

Daily Archives: 28 Листопада, 2017

Суспільство

Смерть Кучинського. Сліди ведуть до «Спарти»…

Published by:

Цими днями минає три роки, як не стало Олександра Кучинського… 29 листопада 2014-го його та дружину з численними різаними та колотими ранами знайшли у будинку села Богородичне Слов’янського району, куди вони незадовго до цього виїхали з Донецька…
Для когось він був просто знайомим чи однокурсником по факультету журналістики Київського університету. Для когось — колегою-журналістом чи редактором газети «Кримінал-експрес». Для когось — ще й автором доброго десятка книжок на кримінальну тематику.

Continue reading

Суспільство

Непримиренні носії гаремного і гарматного…

Published by:

Рідко стрічаю щиру думку щодо язичництва-рідновірства.
А це ж, по суті, про ідентичність Українців.
Тобто — важливіших проблем сьогодні не існує. Але язичницько-рідновірські заклики до об’єднання так само безпомічні, як і всі заклики до об’єднання.
Немає шансів на єдність у людей, нездатних до спілкування — нездатних слухати інших і міркувати над їхніми словами, визнати слушність чиєїсь позиції й поступитися своєю.

Continue reading

Суспільство

Куда попи – туда й ми…

Published by:

Двічі сходив на Книжковий Арсенал.
Народу!!! Більше як ото на караоке було останній раз.
А п’яних — так зовсім нема. Принаймні, вранці. Взагалі я радив би ходити на Арсенал як на гуманітарну терапію. Там — нова Україна. І люди (позитивні, усміхнені, розумні, бадьорі, оптимістичні, вперемішку з життєрадісними фріками). І видання — книги, альбоми (одного тільки «основського» перевидання «Міста» Підмогильного достатньо, щоб покращився настрій).

Continue reading