Хвиля Десни » 22 Жовтня, 2019

Daily Archives: 22 Жовтня, 2019

Культура

Відпусти…

Published by:

Колись, дуже давно, один поважний чоловік, головний редактор маститої тоді газети з мільйонним тиражем, казав мені: «Якщо вже писати вірші, то такі, як пише цей чоловік…», і показував на томик Бориса Олійника «Істина», що лежав на його масивному дубовому столі…

Continue reading

Політика

Нумерологія «зеленої вертикалі»

Published by:

З нумерологічної точки зору вони одного поля. Вже не раз писала, що езотеричні програми Путіна та Зеленського дуже схожі. Як мінімум, обидва президенти своє власне лідерство не можуть реалізувати поза кланом, що всадовив їх на трон.

Continue reading

Політика

«Астанавітєсь!»

Published by:

Що за час?!! Одна топ-новина наздоганяє іншу… Тільки-но відійшли від «Кварталу» у супрязі з вірьовчиним хором, як колишній нардеп Мосійчук вибухнув пікантною заявою: буцімто, чинний прем’єр-міністр – нетрадиційний…

Continue reading

Культура

Згоріла хата топчиновниці…

Published by:

… Згоріла і згоріла: однією більше, однією менше… Всі ж, хто з цього приводу обурюється недавнім «чорним гумором», забувають: інформаційні потоки завжди хтось регулює, скеровує, зокрема і в соціальних мережах.

Continue reading

Культура

Мама Неля

Published by:

21 жовтня Нелі Петрівні минуло 85! Усі журналістські серця, правда ж, ойкнули на мить?.. Так-так – мова саме про Нелю Петрівну ТРОШИНУ, «методистку» факультету (Інституту) журналістики Київського національного університету імени Тараса Шевченка. З 1964 року!

Continue reading

Культура

Козацька душа Віктора Кріпченка

Published by:

Як обухом. Сьогодні… Просто на вулиці… Раптово…
Скільки його знав, завжди нагадував мені крислатого козацького дуба. Того, у кроні якого любо зависає сонце, а під храмовим його смарагдовим склепінням, притулившись до стовбура, сидить і виграє на кобзі вічний Козак Мамай. Того, якому поштиво вклоняється сам непоборний Вирвидуб.

Continue reading